Monday, 29 June 2009

Clubing!!!


Wah. Tetiba jek rindu nak g clubing. Aku selalu g clubing ngan bf ngan bff aku kat Jb. Tapi kat Jb tak besh la. Hehe. Kat sane kalau clubing jek sebok nak bershufle. Macam orang bodoh jek. Kawan-kawan aku kebanyakan kerja kat city square. Most kat silver planet ngan crossover. Selalu la aku nyundal kat club setiap minggu. Tapi skang nih dorang sebok je la. Takde masa nak clubing.

Kalu kat KL plak aku masuk La Queen. Baru 2-3 kali masuk. Biaselah club PLU kan. Cuci matalah aku. Aku g sana ngan MAMA, SHAWN ngan bf dy pastu fyt ngan kak azah(tak kenal sangat pon). Best la kat situ sebab semua lagu favourite aku ade kat sana especially KAT DELUNA. Ape lagi bergelek la aku kat sane. Haha. Terkinja-kinja macam berok. Ramai la jantan tengah dance pon sebok bercumbu. Hehe. Cuci mata lagi. Mana mata aku tak rosak asyik tengok dosa jek. Haha. Takpelah, skang ni pon aku nak kurangkan g club sebab kawan-kawan aku yang lain tak suka aku g club. Memang dosa pon. Tapi surely aku tak pernah minum arak dan tak akan sentuh benda tuh. Aku masih ada pegangan agama ok. Sekolah khas dapat pangkat 1 lagik tp perangai macam setan. Haha. Biasalah mane ade manusia yang sempurna kan. Aku belajar dari kesilapan. Aku pun cuba nak perbaiki diri aku yang tak betol nih. Korang doakan lah aku bertaubat. Insyaallah!

2 comments:

leah said...

wah clubing x ajk ni ! kuang asam tol ! haha :D

Ean Haniff said...

nanti i datang kl i ajak u oke.
hee.