Monday, 14 February 2011

OMG!!!





Salam. OMG lama gila seyh aku tak update blog aku ni. Tetibe plak rindu nak tulis kat sini. Haha. Yela, skang ni terlampau banyak sangat laman sosial sebab tu sampai tak boleh fokus kat blog aku ni. Hee. I'll try my best to update my blog yg dah bersawang nih sebab sekarang aku ade masa untuk menulis nukilan hatiku ini. Haha poyos. Banyak cerita lagi yang aku nak kongsi sepanjang tahun lepas dan awal tahun ini. cerita ape? Tunggu dan lihat. Haha.


xoxo,
Ean

2 comments:

Terry Nur Iman said...

blog terry pon lebih kurang sama je. hihi ~ :)
miss you eannn <3 <3

Ean Haniff said...

haha.
kan busy sangat katanyer.
miss u too mis beloved sis!~