Tuesday, 21 July 2009

Menyampah ngan KORANG!

Weh budak-budak kat ms, ko ta yah la nak kekwat sangat bodoh. Aku taulah aku ni taklah sekacak, macho, market macam korang. Aku pon da malas nak tegur korang la. Pegi mati. Sakit hati bila aku kumen ta balas. Yelah. Korang kawan memilih rupa kan. Takpela. Satu kenyataan bahawa kawan yg pilih paras rupa tak kan kekal pon. Aku taklah sebagos mana pon tp bila aku ADD ko tu maknanya aku nak kawan ngan kaulah bodoh. Takpelah. kalu korang rasa tak nak kawan ngan aku, sila delete aku skang gak. Aku tak kesah kalu kawan sikit pon janji dorang ikhlas berkawan. Tak ke mana pon kalu ade kawan ada paras rupa tapi macam sial. Tengoklah ape jadi ngan kawan aku. Nak kawan ngan yg hot2 kan, skali gadoh semua kisah lama dia libatkan. Ungkit semua benda lepas. Weyh, aku ta kesah pon la nak kawan ngan sesape jek sbb aku tau aku tak sempurna. Tak semestinya ko hot ko da sempurna. Aku suka hidup sendiri dari ada kawan bengap macam korang. Yang terasa tu pegi mati. Yang selalu tegur aku tu terima kasih sangat. Aku appreciate keikhlasan korang. :(

3 comments:

azli said...

Salam Ramadan Al mubarak, salam berbuka & sahur,, Salam kenalan dari kami http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/
Kami dah singgah dan sedang baca blog older post ko.. boleh tak joint links.. nice blog enjoy

yoro okino said...

huhu
uishh marah sngat nie
meh2 nak tegur...huhu
salam singgah..
selamat berpuasa..=)

Topboii said...

jgn ah emoo. :p