Tuesday, 27 October 2009

Kawan Tak Guna!

Malang jadik aku kan. Ada kawan pon macam takde. Bila time susah semua carik aku, bila senang tegor aku pon tanak. Kecik hati aku tau. Sampai hati korang wat aku camni. Katanya aku ni best fren korang la kononnya, tapi bila dah jumpa kawan baru yg lebih hot ingat aku pun tak. Blah la! Nyampah aku ade kawan macam korang. Lain kali kalau korang ade masalah jangan datang carik aku. Nak hang out ngan korang pon ade dah tanak. Pegila kuar ngan kawan2 baru yg lagi best dari aku ni.

1 comments:

hashikin fuhairah said...

sabar la. itulah kehidupan.
lepas nie carik teman bukan kawan. but bukan senang tu.. hehe. good luck!